array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/saimaaswr/public/html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/saimaaswr/public/html/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48 KilpailuohjeetSAIMAA SWIMRUN

YHTEISTYÖSSÄ:

 

 Kuva: Juha Markkanen

Kilpailupaikka: Puumala, lähtö- ja maalipaikkana Puumalan satama Katso tarkka paikka kartalta

Kilpailusarjat

Täysmatka (2 hengen joukkueet): naiset, miehet ja sekasarja.
Sprinttimatka (yksilökilpailu): naiset ja miehet

Sarjojen parhaat palkitaan.

Kilpailupäivän aikataulu:

Klo 9.00-11.00 Kilpailijoiden ilmoittautuminen Puumalan satamainfossa.
Klo 11.00 Kilpailuinfo lähtöalueella Puumalan satamassa.
Klo 12.00 Sprinttimatkan startti
Klo 12.10 Parikilpailun startti

Kilpailijat voivat jättää henkilökohtaiset tavaransa vartioituun säilytykseen lähtöalueelle, josta ne myös noudetaan kilpailun jälkeen.

Kilpailijoiden ruokailu, saunat ja suihkut löytyvät lähtö- ja maalialueen välittömästä läheisyydestä.

Kilpailun seuraaminen: Lähtöä ja ensimmäistä uintiosuutta voi seurata erinomaisesti Puumalan satamassa. Tämän lisäksi kilpailua voi seurata eri puolella reitin varrella. Katsojien tulee toimia siten, että kilpailijoiden suoritus ei häiriinny. HUOM! ulkopuolinen huolto on kielletty muussa kuin hätätapauksessa.

Majoitus: Puumalasta löytyy monipuolisia majoituspaikkoja moniin eri tarpeisiin: vuokramökkejä löytyy kunnan kaikista osista, mutta myös aivan lähtö- ja maalialueen läheisyydessä on esimerkiksi hotellimajoitusta. Suosittelemme majoitusvarausten tekemistä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä kilpailun aikaan Puumalassa on vielä runsaasti matkailijoita.